Rowerownia i zabudowa na pojemniki na odpady zlokalizowane w Świnoujściu przy ul. Barlickiego 2d i 2e.

Z uwagi na konieczność dostosowania zabudowy do zagospodarowania działki przy jednoczesnej minimalizacji ograniczenia dostępnej przestrzeni parkingowej, zaprojektowano, w porozumieniu z klientem, dwa niezależne obiekty idealnie dostosowane do zapotrzebowania ze strony mieszkańców niewielkiego budynku wielorodzinnego.

Rowerownię o powierzchni użytkowej 4,44 x 4,5 m= 19,8 m2 posadowiono w bezpośrednim sąsiedztwie budynku i wyposażono w pojedyncze drzwi wejściowe o szerokości 1 m, wykonane z profili stalowych i zabezpieczone przed podważeniem oraz wyposażone w wysokiej jakości zamek. Zabudowę na pojemniki na odpady o powierzchni użytkowej 3,5 x 3,5 m= 12,25 m2 posadowiono z dala od budynku (przy bramie wjazdowej na istniejący parking).

W celu swobodnego opróżniania pojemników przez służby komunalne wykonano drzwi o szerokości 1,3 m. Konstrukcje poddano przed montażem cynkowaniu.